Før du bestiller

Hvem er vi?
Go Large Hosting er en tjeneste levert av Nordic Hosting AS, et norsk aksjeselskap med god økonomi. Vi har mange års erfaring med drift av webhotell. Du kan derfor være sikker på at du får gode tjenester fra et kompetent firma.

Hvorfor er vi så billige?
Vi har et markedsføringsmessig fokus på pris, men fokuserer like mye på å levere trygge og stabile tjenester og god support. Den lave prisen er et resultat av at vi ikke tilbyr telefonsupport.

Hvorfor foretrekke oss fremfor andre lavpris tilbydere?
Uten at vi skal uttale oss om hva andre leverer – er vi overbevist om at våre tjenester er i samme klasse som de beste leverandørene på markedet. Vi tilbyr hosting på cPanel-plattformen. Det vil si at våre kunder får tilgang til et godt kontrollpanel for administrasjon av web og mail. Vi har et meget godt nettverk og er lynraske både for norske og utenlandske brukere. I tillegg er vi nøye på at våre servere ikke blir overbelastet.

Hva med spam og virus?
I dag er det nødvendig å beskytte seg mot virus – og filtrering av spam er nødvendig for mange. Alle våre servere har installert antivirus for mail – og det er spamfilter tilgjengelig etter eget valg via kontrollpanelet.

Hva med avansert bruk av programmer som Perl og PHP?
Vi har installert både Perl, Python og PHP – og støtter dette. Vi har ikke PHP i safe mode, men har gjort noe sikring i php.ini. De fleste PHP-programmer en finner på nettet kan kjøres hos oss, og mange kan installeres fra Softaculous-linken i cPanel.

Hva med FrontPage?
Våre servere benytter cPanel, fra og med cPanel versjon 11.46 har støtte for FrontPage blitt fjernet. Vi har derfor ikke offisiell støtte for FrontPage.

Epost fra hjemmesiden?
Du kan ha epost-skjema som sender epost så lenge det ikke er snakk om mengder.

Masseutsendelse av epost?
Nei, det tillater vi ikke. Vær obs på at du ikke kan sende mer enn 300 epost fra domenet ditt i timen. Dersom du sender en epost til 1000 stk vil de fleste bli refusert og aldri levert. Det er derfor viktig å justere bruken etter hva som teknisk tillates.

Hvem eier domenet og hvem er det registrert på?
Domenet eies av kunde og en kan redigere eierinformasjon fra vår kundeside.

Hva er tillatt?
Vi drifter servere beregnet for hjemmesider og epost. Vi tilbyr autoinstallasjon av en rekke programmer, og tillater script. Vi tillater ikke eksperimentering som medfører tekniske problemer, ikke store shareware-arkiv eller store arkiv av mediafiler ol. En kan lagre mindre mengder med feks Windows Media filer – men ikke i stor skala. Vi tillater ikke script som kan relateres til hacking – eller tiltrekker seg hackere. Det er strengt forbudt å kjøre IRC script ol.

Hva med backup?
Vi tar backup hver natt og beholder backup 14 dager bak i tid. Det blir ikke gitt erstatning til kunder dersom våre backup-rutiner svikter. Vi anbefaler alle kunder å ha en egen backup av alle dokumenter. Databaser er det enkelt å laste ned fra kontrollpanelet – og vi anbefaler at en gjør det etter vesentlige endringer i databasen.

Oppetid?
Vi har et snitt på 99.99% oppetid og har et nettverk med flere linjer.