Flytte domene?

Dersom du ønsker å flytte ditt eksisterende domene til oss, begynner du med å søke etter domene på samme måte som om du skal søke etter ledig domene.

I søkeresultatet vil du se at ditt domene har en avkrysningsboks hvor du kan velge «Overfør domene» – Huk av denne, og klikk deretter knappen «Legg til valgte domener».

Neste trinn vil be deg oppgi koder for overføring. Dette er det som kalles AUTH-kode (også kalt EPP-kode), og er en beskyttelse mot uatorisert overføring av domenenavn. Kontakt din nåverende registrar for å få tilsendt denne koden.

Skifte eier av domene?

For å skifte eier på ditt domenet må vi ha tilsendt 2 dokumenter. Disse finner du på dine kundesider. Gå inn på dine kundesider, velg «Domains and Hosting» og deretter «NoridForms» for det aktuelle .no domenet. Velg «change owner» og fyll ut skjemaet. Trykk deretter på «Generate documents!» og send de inn til oss. Husk at du må ha signatur fra både tidligere eier og ny eier.

Gebyr for eierskifte er 250,- + mva pr. domene

 

Registrering av .no-domener

Obs! .no-domener kan kun registreres av norske foretak eller norske privatpersoner. For selskap som ikke har virksomhet i Norge, men som ønsker å registrere et .no-domene, tilbyr vi å registrere .no-domener som en trustee-tjeneste. Ta kontakt for mer informasjon om dette.

Registrering av andre toppdomener

Kontakt oss dersom du ønsker å registrere et domene med et annet toppdomene. Vi kan ganske sikkert hjelpe deg uansett hvilket behov du måtte ha.