Nyheter

Pro ISP prissammenligning

Pro ISP er en av Norges største leverandører av domenenavn. Her har vi laget en sammenligning av priser på noen av de mest populære domenenavnene. Alle priser er eks. mva og for 1. år: Klikk her for å se fullstendig prisliste, eller søk etter domene du ønsker å registrere eller flytte helt i toppen av siden.

Domeneshop prissammenligning

Domeneshop er en av Norges største leverandører av domenenavn. Her har vi laget en sammenligning av priser på noen av de mest populære domenenavnene. Alle priser er eks. mva og for 1. år: Klikk her for å se fullstendig prisliste, eller søk etter domene du ønsker å registrere eller flytte helt i toppen av siden.

Sikkerhetshull oppdaget i utvidelsen «Fancybox for WordPress»

Et sikkerhetshull i den populære utvidelsen «Fancybox for WordPress» ble nylig oppdaget. Heldigvis ble det like raskt tettet. Dessverre ser vi stadig at folk verken holder WordPress eller utvidelsene oppdatert. Om du har installert denne utvidelsen så anbefaler vi at den oppdateres før nettsiden blir hacket. Sikkerhetshullet ble tettet i versjon 3.0.3.

Kritisk sikkerhetsoppdatering til WordPress

Har du noen av følgende versjoner av WordPress må du oppdatere: 3.7.5 3.8.5 3.9.3 4.0 Du ser hvilken versjon av WordPress du inne på kontrollpanelet (wp-admin). Versjonnummer står både nede i høyre hjørne inne på kontrollpanelet, og i kontrollpanel-widgeten som heter «Oversikt». Det står så klart også inne på undermenyen «Oppdateringer». Hvis din WordPress-installasjon fungerer slik… Les mer »

Privat domene

Fra 17. juni 2014 kan alle i Norge få sitt eget domenenavn direkte under .no Registrer din PID hos Norid for å registrere ditt domenenavn som privatperson – Her er det førstemann til mølla som gjelder! Bedrifter kan selvfølgelig fortsatt registrere som normalt med organisasjonsnummeret sitt.