Nyheter

spamcop

SpamCop anti-spam tjeneste nede

I dag fant postadministratorer, organisasjoner og ISP-er over hele verden plutselig at deres utgående e-post ble avvist siden den rapporterte å være oppført i svartelisten på bl.spamcop.net. Det viser seg at dette var falskt positivt forårsaket av at spamcop.net-domenet utløp i går og forårsaket e-postservere som bruker RBL til å avvise innkommende e-post automatisk. Ifølge… Les mer »

PHP 8 støtte på alle servere!

Vi har nå støtte for PHP 8 på alle våre servere! For å oppgradere PHP-versjonen for ditt nettsted, så logger du inn på cPanel og går til MultiPHP Manager. Her haker du enkelt av for domenet ditt og velger ønsket versjon. Du kan velge forskjellige PHP-versjoner for subdomener og tilleggsdomener.

Pro ISP prissammenligning

Pro ISP er en av Norges største leverandører av domenenavn. Her har vi laget en sammenligning av priser på noen av de mest populære domenenavnene. Alle priser er eks. mva og for 1. år: Klikk her for å se fullstendig prisliste, eller søk etter domene du ønsker å registrere eller flytte helt i toppen av siden.

Domeneshop prissammenligning

Domeneshop er en av Norges største leverandører av domenenavn. Her har vi laget en sammenligning av priser på noen av de mest populære domenenavnene. Alle priser er eks. mva og for 1. år: Klikk her for å se fullstendig prisliste, eller søk etter domene du ønsker å registrere eller flytte helt i toppen av siden.

Sikkerhetshull oppdaget i utvidelsen «Fancybox for WordPress»

Et sikkerhetshull i den populære utvidelsen «Fancybox for WordPress» ble nylig oppdaget. Heldigvis ble det like raskt tettet. Dessverre ser vi stadig at folk verken holder WordPress eller utvidelsene oppdatert. Om du har installert denne utvidelsen så anbefaler vi at den oppdateres før nettsiden blir hacket. Sikkerhetshullet ble tettet i versjon 3.0.3.

Kritisk sikkerhetsoppdatering til WordPress

Har du noen av følgende versjoner av WordPress må du oppdatere: 3.7.5 3.8.5 3.9.3 4.0 Du ser hvilken versjon av WordPress du inne på kontrollpanelet (wp-admin). Versjonnummer står både nede i høyre hjørne inne på kontrollpanelet, og i kontrollpanel-widgeten som heter «Oversikt». Det står så klart også inne på undermenyen «Oppdateringer». Hvis din WordPress-installasjon fungerer slik… Les mer »